За теб ще нарисувам вечер
Луна ще свети в нея
и там от облаците вместо дъжд сълзи
ще ти напомнят че ме има
И там в тъмната мъгла
Една светкавица ще блесне
И нежно в нараненото сърце
В тишина ще влезе и ще седне
Ще се настани удобно и ще пламне
Ще чака пак дъждът да я спаси
А той ще чука уморено
По прозорците на твоята душа
Ще барабани ще тропа ще се блъска
Но нищо няма да се случи
Ще се ядосва ще кънти и ще беснее
Но това ще е последната му буря
И тогава в картината ще стане тихо
Нощта ще бъде топла и летлива
И луната ще запее песен
И нищо друго няма да се случи
© АвАнА Все права защищены