18.07.2011 г., 0:52 ч.

И нищо друго няма да се случи 

  Поезия » Любовна
510 0 1

За теб ще нарисувам вечер

Луна ще свети в нея

и там от облаците вместо дъжд  сълзи

ще ти напомнят че ме има

 

И там в тъмната мъгла

Една светкавица ще блесне

И нежно в нараненото сърце

В тишина ще влезе и ще седне

 

Ще се настани удобно и ще пламне

Ще чака пак дъждът да я спаси

А той ще чука уморено

По прозорците на твоята душа

 

Ще барабани ще тропа ще се блъска

Но нищо няма да се случи

Ще се ядосва ще кънти и ще беснее

Но това ще е последната му буря

 

И тогава в картината ще стане тихо

Нощта ще бъде топла и летлива

И луната ще запее песен

И нищо друго няма да се случи

© АвАнА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??