7 янв. 2016 г., 10:39

И отдавам се на него 

  Поэзия
322 0 0

Изкусителен и сладък, сетивата ми възбужда.
Щом го видя, полудявам от желание и нужда
да го вкуся, да усетя как в устата ми топи се...
Всичко в мене засиява и замирам...(Опомни се!)

 

Как да бъда въздържател?! Боже! Господи! Не мога.
Неведнъж заради него губих с себе си облога.
Тъй примамлив, апетитен и изцяло завладяващ...
Искам го! И се предавам.Просто е умопомрачаващ.

 

Нека бъда победена... Нека нямам силна воля...
но от него прелъстена да съм, ммм, даже моля!
Пулсът ми е учестен. Пускам песен на Адел.
И отдавам се на него- божествен крем карамел.

© Мануела Бъчварова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??