26 янв. 2008 г., 21:18

И пак се самозалъгваме 

  Поэзия
781 0 2
 

На вратата чука самотата

и думи красиви пак се затриват

с истини лъжовни.

А той си пак вярва

в илюзиите  на свойта самота,

че красива двойка сме били.

Къде е туй, принце, твойто, любовта? 

© Дони Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??