Jan 26, 2008, 9:18 PM

И пак се самозалъгваме 

  Poetry
775 0 2
 

На вратата чука самотата

и думи красиви пак се затриват

с истини лъжовни.

А той си пак вярва

в илюзиите  на свойта самота,

че красива двойка сме били.

Къде е туй, принце, твойто, любовта? 

© Дони All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??