4 мая 2007 г., 00:17

и посявам звезди в душите ви...(за мен от Нея) 

  Поэзия
1011 0 11

Нямам дом. Аз съм целият мисъл.
Гол пролазвам по пъпа на Времето
и облизвам солта от гърдите му,
за да стене, познало безкрая.

Ненаситен, отключвам небето,
впрегнал дъх, на бразди да го поря.
Ако падне звезда, ще е семето,
със което кръга ще затворя.

© Евгени Янев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??