30 нояб. 2009 г., 09:37

И само да поискам... 

  Поэзия » Другая
935 0 41

 

В сърцето ми - жарава,

в душата - земетръси.

Заплача ли наяве,

усмихвам се в съня си...

 

 

И само да поискам,

звездите ще докосна.

Там отговор намирам

на всичките въпроси.

 

 

Завръщам се засмяна

по лъч на ясно слънце.

Усмихвам се наяве

и плача във съня си...

 

 

 

 

© Вилдан Сефер Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??