В сърцето ми - жарава,
в душата - земетръси.
Заплача ли наяве,
усмихвам се в съня си...
И само да поискам,
звездите ще докосна.
Там отговор намирам
на всичките въпроси.
Завръщам се засмяна
по лъч на ясно слънце.
Усмихвам се наяве
и плача във съня си...
© Вилдан Сефер Всички права запазени