22 нояб. 2009 г., 23:26

И след теб съм жива 

  Поэзия » Любовная
471 0 1

След огъня остана пепел

и една дълбока рана,

но днес си само спомен

и мъка надживяна.

 

По-силна съм сега.

над живота се присмивам

няма диря от тъга

и мечтите преоткривам.

 

Без тебе не потънах

и ето, пак съм жива,

дори себе си останах

и отново съм щастлива.

 

Не ме е страх от нищо,

от болката опитах,

не ме беляза вечно

и още мога да обичам.

 

© Мартина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??