2 мая 2024 г., 00:08  

И става топло, и красиво е 

  Поэзия
236 1 5

 

Забравили за любовта,

говорим -

сричаме.

Добро ли е -

то значи е обичане.

А тя очаква пред една врата:

да я повикат.

Тя не настоява.

Тя да чака може.

Не забравя.

Добро ли е -

то значи е обичане.

Вече не сричаме -

и любовта е тук.

Тя наша е.

Вратата и отваряме,

и ето - чудото се случва:

светлина!

И става топло,

и красиво е.

И само наше е

усещането, че сме живи,

и че има ни

във този свят

така голям,

и че не сме сами.

И заедно сме.

© Петър Димитров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??