13 авг. 2017 г., 00:42

И Сънища 

  Поэзия » Другая
372 0 1

Искам завивка широка и дълга

дебела и топла, усукана около мен.

Искам да може да скрива ръце крака и теб 

да тежи и унася в тъмните доби

разум и тяло, днес и утре

вятър и тишина, болка и страст

тъжно и вярно да може мен да скрие

открит в светлия мрак на нощта.

Може би да даде покой на тялото и душата

и сигурност на съня!

Може би и Сънища.

© Асен Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Искаш вълшебна завивка? Такива не се продават в магазините! Ти си ги правиш вълшебни! На мен ми харесва без завивка, но през зимата... Не е практично.
Предложения
: ??:??