Aug 13, 2017, 12:42 AM

И Сънища 

  Poetry » Other
363 0 1

Искам завивка широка и дълга

дебела и топла, усукана около мен.

Искам да може да скрива ръце крака и теб 

да тежи и унася в тъмните доби

разум и тяло, днес и утре

вятър и тишина, болка и страст

тъжно и вярно да може мен да скрие

открит в светлия мрак на нощта.

Може би да даде покой на тялото и душата

и сигурност на съня!

Може би и Сънища.

© Асен All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Искаш вълшебна завивка? Такива не се продават в магазините! Ти си ги правиш вълшебни! На мен ми харесва без завивка, но през зимата... Не е практично.
Random works
: ??:??