11 дек. 2007 г., 15:30

И те обичам... 

  Поэзия » Любовная
1257 0 3

Когато те целувам,

когато те прегръщам,

когато те милвам,

когато нараняваш ме,

а аз прощавам ти,

разбирам, че ти си моя свят

и те обичам.

© Кристина Славова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??