Dec 11, 2007, 3:30 PM

И те обичам... 

  Poetry » Love
1254 0 3

Когато те целувам,

когато те прегръщам,

когато те милвам,

когато нараняваш ме,

а аз прощавам ти,

разбирам, че ти си моя свят

и те обичам.

© Кристина Славова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??