21 июн. 2007 г., 07:26

И ТИ 

  Поэзия
671 0 21

Аз не съм прекопавала дюни,
за да бъда навеки със теб!
Много пясък и прах помежду ни.
Много вятър пустинен...
и пек!

И не съм пресушила морето,
за да вържа сърцето ти тук!
Нито мрежа от капки съм сплела,
за да паднеш във нея без звук!

Аз не съм се сражавала с бури,
аз не съм изорала луни.
За да светят звезди помежду ни...
....................
Но не си го направил и ТИ!

© Катя Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??