И тиха, и нежна,
и в пламък горяща,
и силна, и свята
в своя сън от мечти...,
и лека, и светла,
луната зовяща,
душата пак търси
твойте очи...,
и слаба, и крехка,
и в мисли шептяща,
тъгата своя песен
в сълзите мои изпраща...© Антоанета Тонева Все права защищены