Ще си припомня днес за обичта.
Това е... просто да обичам.
И цяла изтъкана съм от нежността
като гальовност на звезда
и мелодията на роса,
като дихание на пролет
след снежната въздишка,
като шепота на макове
и дантела от копринена нишка,
като танца на светулки
и дъжд от глухарчета,
като ефира на лазур
в ласката на изгрева
и съня на притихнало море...
Обичта е благослов
и... всичко на света.
Обичта е Обич, страннице,
а Любовта - сълза.
© Галина Все права защищены