Е, как да не се зарадва човек
по-точно пенсионер,
с треперещи пръсти
след Нова година
от банкомата,
видите ли, как ще брои
"хилядите" към своята "заплата"
сиреч пенсията!
И четох, че всичко това
се дължало на факта -
пандемичния мор при
неваксинираните стари хора!
Това им дойде дюшеш на всички
които се готвят да лапнат властта!
Ала и ние останалите
като сме се закучили -
Не та Не -
с ваксина или не
не ни се мре,
не ни се отива от този свят
както е казал Чудомир -
хем живите доволни,
хем умрелите
щастливи и засмени.
Да живеят "големите" пенсии!
© Румяна Щерева Все права защищены