17 дек. 2007 г., 08:59

Иде Коледа 

  Поэзия » Другая
794 0 6
                       Иде   Коледа

     Коледна  звезда, на масата  грее,
     пламък надеждно,  потрепва от  свещта,
     и свята Коледа  със нас  живее,
     блика Вяра и идва веч радостта...

     Ах, проблясква искра, нова надежда,
     а небето осеня, чисти  дела...
     И воля, и мъдрост да буди  душата,
     с чиста, свята любов във сърцата...

© Елена Калчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??