13 мар. 2009 г., 01:20

Идеал 

  Поэзия » Юмористическая
538 0 0

 

Руси къдрици - умна главица

пазва дантела - гърди гълъбици

кръстче фиданка - походка с осанка

същински памук - ръчичките бели

пръстчета меки - крилцата на ангел

очички игриви - лице на богиня

пъпки на роза - устни червени

низ огърлица - зъбките снежни

оазис в пустиня - жена, не - химера

где ще я дирите тази мома 

вие мъжете...  кажете сега!?! :-)

 

© Малита Малита Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??