Руси къдрици - умна главица
пазва дантела - гърди гълъбици
кръстче фиданка - походка с осанка
същински памук - ръчичките бели
пръстчета меки - крилцата на ангел
очички игриви - лице на богиня
пъпки на роза - устни червени
низ огърлица - зъбките снежни
оазис в пустиня - жена, не - химера
где ще я дирите тази мома
вие мъжете... кажете сега!?! :-)
© Малита Малита Всички права запазени