Идете си
Безумна съм, различна съм,
такава ме помнете.
С лъжите не свикнах.
Горда съм , да!
Безумна съм, хвърлям се в борба и огън!
На никого не приличам!
Боря се, словата в куршуми превръщам!
безгранично мразя и обичам!
На кой ли приличам?
Бягах след другите самотна,
но порасна моята вяра.
Лъжите най сетне разбрах,
дълго сърцето си измъчвах.
Изправих се и всичко аз казах.
Идете си,.
Сковах се от бедност,
а вие трупахте безмерно богатство.
Вашите думи нищо не струват!
Времена...........
Мечти и идеали никой не разбра,
изпаднали сте в душевна старина.
© Йонка Янкова Все права защищены