19.11.2017 г., 17:46 ч.

Идете си 

  Поезия » Гражданска, Свободен стих
502 2 7

Идете си

 

Безумна съм, различна съм,

такава ме помнете.

С лъжите не свикнах.

Горда съм , да!

Безумна съм, хвърлям се в борба и огън!

На никого не приличам!

Боря се, словата в куршуми превръщам!

безгранично мразя и обичам!

На кой ли приличам?

Бягах след другите самотна,

но порасна моята вяра.

Лъжите най сетне разбрах,

дълго сърцето си измъчвах.

Изправих се и всичко аз казах.

Идете си,.

Сковах се от бедност,

а вие трупахте безмерно богатство.

Вашите думи нищо не  струват!

Времена...........

Мечти и идеали никой не разбра,

изпаднали сте в душевна старина.

© Йонка Янкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??