в момент на презареждане
очите се затварят, но
идеята изниква във мига,
когато гилотината пресича
обратната страна на мислите
светът внезапно се разкрива
и отрича всички истини,
когато разума изключен е,
когато хуманистите
приготвят съчките
за третата война,
но не процесорът,
а бог диктува случките
............................
крадем от слънцето петна,
а нищото осмисля дните ни
и сме рушители и архитекти
на света
актьори и бездушни зрители
на собствените си проекти
за глобална консумация
на иновации
за изтребление на нации,
а свободата се продава евтино и
оковава,
пречи,
пари
и горчи
© Иван Все права защищены
Много,много истина....