16 июл. 2009 г., 15:48

Идилия 

  Поэзия » Другая
424 0 3

Идилия е любовта

под облаците и в дъжда,

облечена в зелено лято,

на изгрев огнен от смеха.

 

 

През снежна зима от мъгли,

порой снежинкови сплетни,

през златна есен, крехка пролет,

през дълги нощи и през дни.

 

 

Идилия е любовта!

И нужна е за лудостта

на още будното съзнание,

ухапано от младостта.

 

 

Сезоните минават с дни,

и припкат, сменят се сами,

ала сърцето, щом се влюби,

от обич винаги боли.

 

 

 

 

 

14.07.2009г.

© Ангелина Кънчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??