Всичко между теб и мен
беше на шега като във детска игра,
ала ти така и не разбра
и ролята си отлично изигра.
Вживя се ти във свойта роля
и не усети как замина си тя - Любовта.
Така че аз ще те оставам
и по пътя си ще продължавам.
Не искам повече да си играя
с теб на обич и лъжи...
Омръзнало ми е от таз игра -
ще отида и ще потърся другаде любовта.
Надявам се, че ще успея
аз да я намеря.
Уморих се, разбери,
аз от тези твои скапани игри.
Сега си тръгвам -
Моля те, не ме търси,
а играта, с който искаш ти си продължи!!!
© Слънце слънце Все права защищены