5.12.2008 г., 16:43 ч.

Игра 

  Поезия » Любовна
399 0 0

Всичко между теб и мен

беше на шега като във детска игра,

ала ти така и не разбра

и ролята си отлично изигра.

Вживя се ти във свойта роля

и не усети как замина си тя - Любовта.

Така че аз ще те оставам

и по пътя си ще продължавам.

Не искам повече да си играя

с теб на обич и лъжи...

Омръзнало ми е от таз игра -

ще отида и ще потърся другаде любовта.

Надявам се, че ще успея

аз да я намеря.

Уморих се, разбери,

аз от тези твои скапани игри.

Сега си тръгвам -

Моля те, не ме търси,

а играта, с който искаш ти си продължи!!!

© Слънце слънце Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??