21 июл. 2017 г., 00:40

Игра 

  Поэзия » Для детей
705 1 3

Смешка, грешка, въртележка.

Шарена е тази дрешка.
Пумпал, риба и балон

скачат върху дядо Слон.
В детските очи – слънчице блести.
Моля те, кажи – не се ли освежи?

© Симеон Пенчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??