21.07.2017 г., 0:40 ч.

Игра 

  Поезия » За деца
706 1 3

Смешка, грешка, въртележка.

Шарена е тази дрешка.
Пумпал, риба и балон

скачат върху дядо Слон.
В детските очи – слънчице блести.
Моля те, кажи – не се ли освежи?

© Симеон Пенчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??