20 дек. 2008 г., 10:17

Игра на думи 

  Поэзия » Юмористическая
713 0 7
                                                                                      Ето как от четири основни думи:
                                                                                      котка, водка, лодка и разходка
                                                                                      сътворих една (бисерна) находка.
Имам една котка,
реших да и направя разходка.
По път си купих шише водка
и с нея се качихме на една лодка.
От водата се уплаши котката,
скочи и събори ми водката.
В бъркотията да спася водката,
преобърнахме лодката.
Еее... гати разходката,
ще я убия... котката!

© Славка Григорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??