11 дек. 2008 г., 13:26

Игра на нови чувства 

  Поэзия » Любовная
1004 0 7
Ти се усмихваш
и наздравица вдигаш.
Очите ти опипват 
материя непозната.
Игра на нови чувства.
Плътта във теб говори,
а душата ти се мъчи 
и в моята душа се гушва.
Порадвай се... там някъде,
аз не зная къде си,
но силно те усещам
и с мисълта си 
твоята ръка така ще я опаря,
че да не вкусиш
тръпнещата жар
на новата съблазън
и всеки допир, всеки шепот
да те прободат 
като остър спазъм.

© Мария Табакова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??