Малките деца играят умно...
Жест и вещ, и смисъл преоткриват.
И преди да кажат първа дума,
вече знаят накъде отиват!
Всеки миг е трон,на който сядат!
Пътят сред големите проблеми
става пъзел - част е от играта...
Възрастните?Те са уморени.
Малките са атоми нестройни -
винаги готови за рокада!
А промяната е само спойка -
нужното в Света да се създава!
Откриватели на чудно Време!
Как незабелязано растете...
Никой порива не ще отнеме.
Бъдеще в зениците Ви свети!
© Маргарита Петрова Все права защищены
Произведение участвует в конкурсе:
Вие трябва да бъдете промяната, която искате да видите в света. »
ми стих и тази суперпродукция!
Надежда,благодаря за надеждата в мен!