24 июн. 2011 г., 11:27

Игра на вист 

  Поэзия » Философская
942 0 7

Игра на вист

 

                                На Ж.

 

По съвета на мъдър приятел

свойте липси зазидах на лист:

с тях играя аз вечер на вист,

потушавам сърдечния кратер.

 

А хитрушите всякак се пълчат –

залудяват, комплот сторват чер.

И ме глождят – със шик пенкилер

те душата перфидно овълчват.

 

© Плами Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??