24 jun 2011, 11:27

Игра на вист 

  Poesía » Filosófica
934 0 7

Игра на вист

 

                                На Ж.

 

По съвета на мъдър приятел

свойте липси зазидах на лист:

с тях играя аз вечер на вист,

потушавам сърдечния кратер.

 

А хитрушите всякак се пълчат –

залудяват, комплот сторват чер.

И ме глождят – със шик пенкилер

те душата перфидно овълчват.

 

© Плами Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??