10 июн. 2023 г., 16:17

Игра с огън 

  Поэзия » Любовная
183 1 0

Имаш червено лице,

а аз - червени очи.

Болката завинаги ще спре,

напълно ягодови сме почти.

 

Аз не вярвам в любовта,

но алената роза ми шепти. 

Дава ми съвети тя,

казва ми: 

,,отвътре съм червена, както си и ти’’.

 

Няма време за сълзи, 

на доживотен път се обричаме. 

Искам две думи да ми кажеш ти,

червеното ,,обичам те’’.

© Стефан Иванов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??