Хем съм умна и красива,
хем за всичко си ме бива!
А комшийката свадлива
все е кисело-горчива –
ил луканката е крива,
ил Луната – грозно-сива!
Аз ракети не изправям,
но залюспи ли пак плява
вкарвам я в една базука
и да й е път наслука
фар фар а́ут* към Караку́ми**
барабар с билюк локуми!
Да върти вселенски клюки
с метеорен дъжд от плюнки,
извънземни урсузлу́ци
да й станат комшулуци!.. 😊
*Far Far Out - много далечна
**Караку́м (черен пясък) е пустиня в южната част на Средна Азия, заемаща около 70% от територията на Туркменистан.