25 июл. 2012 г., 14:33

Или просто... 

  Поэзия » Любовная
627 0 0

Сълза ли бе това,
или просто кубче лед, стопено от страстта...
Усмивка ли бе това,
или просто преглъщаше мъката...
За него ли се бе сетила,
или просто седеше и мислеше...

Всичко беше толкова дълго,
а сякаш кратко...
Всичко беше толкова голямо,
а сякаш малко...
Всичко беше толкова хубаво,
а всъщност тъжно...

Истина ли беше случващото се,
или просто спеше и сънуваше...
Кошмар ли бе всичко,
или просто миг от чужда приказка...

Какво трябваше да направи?
Да плаче или трябваше просто да се смее...
Може би назад да се върне,
или само в мисли да потъне...
Не знаеше...
Затова се изправи и просто напред продължи!

© Александра Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??