14 окт. 2018 г., 12:05

Или самата аз съм сбъркана 

  Поэзия
471 2 5

Или самата аз съм сбъркана

 

До вчера бяха татуирани

единствено онези,

били със дрехи, но раирани

и от затворите, излезли.

 

Днес, всеки втори е със татус.

Наперено върви,

изпъчил социален статус

на шарени гърди.

 

Не искам и не претендирам

за някаква превенция.

Ала и смисъл не намирам

в съседската конвенция.

 

Започнаха да се създават

семейства от мъже. По двама.

Навярно и се състезават,

от тях, кой да е все пак, мама.

 

А аз се чудя и се питам,

и днес тотално съм объркана:

Успях ли да се превъзпитам,

или самата аз съм сбъркана?

© Мари Елен- Даниела Стамова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??