26 февр. 2011 г., 02:30

Илюзиите - храна за душата 

  Поэзия » Другая
1002 0 2

Илюзиите са като чаша вода
в задушен слънчев ден,
сякаш в труден момент ти подават ръка
и всичко е почти, но не съвсем.
Крепим се на лъжовни обещания,
дадени в разтърсващ момент
и следват редица оправдания
на недорасъл все още студент...

© Надето Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??