Да ме сънуваш под твоята власт,
млада и хубава (било е) не съм!
Да пиеш до лудост от моята страст,
еротично е, ала е сън!
И какво от това, щом се ражда любов.
Във измислица вярвай, човече!
Ако тоз свят е хубав само насън,
претвори го наяве във вечен!
© Стойна Стоянова Все права защищены