Dec 5, 2008, 2:10 PM

Илюзия 

  Poetry » Love
1001 0 19

Да ме сънуваш под твоята власт,

млада и хубава (било е) не съм!

Да пиеш до лудост от моята страст,

еротично е, ала е сън!

И какво от  това, щом се ражда любов.

Във измислица вярвай, човече!

Ако тоз свят е хубав само насън,

претвори го наяве във вечен!

© Стойна Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??