22 мая 2009 г., 07:06

Илюзия 

  Поэзия » Любовная
528 0 0

Ти ми бе прозорец влюбен

и изворче жива вода.

Следвах шепота ти чуден,

но останах аз сам, ти – сама.

 

Носим двама тъгата си сродна –

в дом суетен на друг си жена.

Дъжд среднощен край теб ме отронва,

но остава илюзия само една.

 

Зная чудна поляна с иглика –

зад далечните горски била.

Ако искаш, ела да си изворът бликащ –

моят извор от жива вода.

© Иван Миланов Шопов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??