2 янв. 2020 г., 23:40

Има... 

  Поэзия » Любовная
537 0 0

                  Има...

Има думи- кажеш и забравиш,

има думи- цял живот се помнят.

Твойте думи като нежна ласка галят,

като майчина прегръдка топлят.

 

Има обич- утринна роса в ливаде,

има обич- като живот вечна.

Сгрява в най- студена зимна вечер

твойта обич- мъдра и сърдечна.

 

Твойте думи цял живот ще помня,

твойте ласки още днес ме топлят.

Твойта обич- мъдра и сърдечна

нека да е като живот вечна.

                               П. Иванова

 

© Павлина Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??