Има...
Има думи- кажеш и забравиш,
има думи- цял живот се помнят.
Твойте думи като нежна ласка галят,
като майчина прегръдка топлят.
Има обич- утринна роса в ливаде,
има обич- като живот вечна.
Сгрява в най- студена зимна вечер
твойта обич- мъдра и сърдечна.
Твойте думи цял живот ще помня,
твойте ласки още днес ме топлят.
Твойта обич- мъдра и сърдечна
нека да е като живот вечна.
П. Иванова
© Павлина Иванова All rights reserved.