2 окт. 2011 г., 15:17

Има и такива дни… 

  Поэзия » Другая
838 0 11
Без-пътно…пътувам…
Без-смислено… сънувам…
Няма ме, имайки…
има ме, нямайки…
Бях тук, тръгвайки…
отидох си… недошла…
Ами… това е просто ден,
за който ще забравя.
Дано да е веднага!
И… сега!

© Мариана Вълкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??