8 июл. 2007 г., 06:58

Има любов 

  Поэзия
551 0 2

Има любов,
там някъде, зад сенките,
в очите на непознатия,
в думите на любимия
или просто тук, пред теб.


Има любов,
която не виждаш, дори не усещаш,
защото тя докосва хладината на сърцето ти нежно,
с единствената цел не да те промени,
а просто да ти покаже лъча надежда.


Има любов,
заради която си готов да убиеш,
да нараниш или може би да обичаш още по-силно -
мислиш, че ще е там завинаги,
но накрая остават само разбити мечти и още нещо малко.


Има любов,
забравена в миналото,
колебаеща се дали да те плени за още миг,
да създаде нови чувства и мечти
или да откъсне частица от душата ти
и да остане там,  забравена в миналото.


Има дори такава любов,
която, дори да не знаеш дали съществува или не,
тя те чака, готова да преобърне живота ти,
да ти върне усмивката
или просто да те накара да продължиш...

© ДиаНа Щерева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??