Без теб животът е тъга.
Без теб се чувствам толкова сама.
Каде си ти?
Не ме оставяй в мрака, не си отивай,
не погубвай любовта.
Ти взе и последната капчица надежда
и сега моят живот е пустиня
и ти си вече само един мираж.
Но една надежда остана,
че някой ден ние отново ще сме двама.