3.01.2008 г., 20:29 ч.

Има надежда... 

  Поезия » Любовна
939 0 1

Без теб животът е тъга.

Без теб се чувствам толкова сама.

Каде си ти?

Не ме оставяй в мрака, не си отивай,

не погубвай любовта.

Ти взе и последната капчица надежда

и сега моят живот е пустиня

и ти си вече само един мираж.

Но една надежда остана,

че някой ден ние отново ще сме двама.

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??