16 июл. 2007 г., 09:40

ИМА ОЩЕ СЛЪНЦЕ 

  Поэзия
624 0 2
Ще отмине, аз зная, тъгата.

Всяка сянка не ще е докрай.

И ще тръгна по пътя нататък,

но ще помня какво изживях...


Нека има и слънце, и песен.

Много радост и топли очи.

Знам, че лято е - още ще пея

за ония очаквани дни.


Време има за утро чудесно,

късче огън в очите гори.

А сърцето и мъдро, и грешно,

още дълго ще бие в гърди.

© Дора Ефтимова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??