23 сент. 2005 г., 09:32

Има те 

  Поэзия
1507 0 1
Има те!
Тук си!
Как да ти се наситя?
Крада с хитрост -
само мигове -
сухи трохи,
вместо цяла филия.
Пречупват ме
хорските приказки...
Топла медена питка съм -
раздавам се...
Нека са сити поне хората.

© Красимира Петрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??